Pstruh s bylinkovým dresingom a šalátovými srdiečkami – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
1894

Pripravte grilovaného pstruha s mätovo-horčicovým dresingom a opekanými šalátovými srdiečkami so cherry paradajkami, cesnakom a čili. Vyskúšajte recept Marcela Ihnačáka!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/pstruh-s-bylinkovym-dresingom-a-salatovymi-srdieckami a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
2 čerstvé pstruhy
3 šalátové srdiečka
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
olivový olej Primadonna
maslo Pilos
4 strúčiky cesnaku
1 štipľavá paprička
140 g datľových paradajok
2 citróny
2 hrste čerstvých byliniek podľa chuti (tymian, šalvia, oregano)
1 lyžička hrubozrnnej horčice Duc De Coeur
1 lyžička medu Confeira
1 hrsť čerstvej mäty

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments