Upečte si spolu s Veronikou orechový tart sladený medom, dozdobený krémom z gréckeho jogurtu a čerstvými šťavnatými figami. Preneste si kúsok slnkom zaliateho Grécka aj k vám domov!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/orechovy-tart-s-medom-a-figami a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Linecké cesto
130 g hladkej múky Castello
65 g práškového cukru Castello
65 g mletých mandlí Belbake
½ lyžičky soli Castello
kôra z 1 pomaranča
130 g studeného masla Pilos
2 žĺtky
Orechová plnka
110 g masla Pilos
90 g medu Confeira
2 vajíčka
30 ml tuzemáku Alliance
40 g mletých mandlí Belbake
60 g mletých vlašských orechov Alesto
20 g hladkej múky Castello
20 g pudingového prášku
½ lyžičky soli Castello
Jogurtový krém
250 g mascarpone Lovilio
200 g gréckeho smotanového jogurtu Eridanous (10 %)
40 g medu Confeira
1 vanilkový struk Belbake
Na ozdobenie
2 – 3 figy
40 g medu Confeira
–