Prekvapte svoju polovičku, dezertom ako stvoreným na romantickú valentínsku večeru!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/valentinsky-jahodovy-kolac a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Korpus:
1 chladené krehké cesto na pečenie Chef Select
Francúzsky krém:
200 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
4 žĺtky
3 lyžice práškového cukru Castello
2 lyžičky zemiakového škrobu Castello
150 g masla Pilos
Jahodový krém:
150 g jahôd
100 g bielej čokolády Fin Carré
150 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
Jahodové coulis:
150 g jahôd
3 lyžice trstinového cukru Belbake
1 lyžička zemiakového škrobu Castello
Na ozdobenie:
100 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
cukrové ozdoby v tvare srdiečka
–