Tranšírovaný rump steak s pikantným bylinkovým maslom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
868

Pripravte si šťavnatý hovädzí steak servírovaný s ľahkým zeleninovým šalátom a chrumkavými bruschettami.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/transirovany-rump-steak-s-pikantnym-bylinkovym-maslom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
400 g írskeho rump steaku Deluxe
80 g masla
štipka mletej štipľavej papriky Mikado
1 štipľavá paprička
1 hrsť čerstvých byliniek (petržlenová vňať, tymian)
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
olivový olej Primadonna
1 citrón
1 hrsť rukoly
3 lahôdkové cibuľky
70 g cherry paradajok
1 lyžica pražených solených tekvicových semienok California
70 g syra cheddar Valley Spire
4 krajce bieleho chleba
1 strúčik cesnaku

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments