Chcete hosťom servírovať steak z tuniaka ako v najlepšej reštaurácií? Vyskúšajte Romanov recept a podávajte ho so zeleninou ratatouille, olivovou tapenádou a bylinkovým maslom.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/ratatouille-so-steakom-z-tuniaka a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Zelenina
olivový olej Primadonna
50 g cibule
2 strúčiky cesnaku
500 g zeleniny (paprika, baklažán, cuketa)
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
2 lyžice suchého bieleho vína
6 lyžíc krájaných lúpaných paradajok Freshona
čerstvá bazalka
Zemiaky
rastlinný olej Promienna
400 g menších zemiakov
Tuniak
4 steaky z tuniaka
Bylinkové maslo
4 lyžice masla Pilos
1 lyžička worcesterskej omáčky Mikado
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
2 lyžičky dijonskej horčice Duc de Coeur
2 strúčiky cesnaku
čerstvá petržlenová vňať
citrónová šťava podľa chuti
Tapenáda
50 g čiernych olív bez kôstok Baresa
1 strúčik cesnaku
1 lyžice petržlenovej vňate
olivový olej Primadonna
–