Pstruh s feniklovo-pomarančovým šalátom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
1226

Pripravte si netradičné jedlo zo pstruha – filety s ľahkým zeleninovo-ovocným šalátom.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/pstruh-s-feniklovo-pomarancovym-salatom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 pstruh dúhový
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
olivový olej Italiamo
2 lyžice kryštálového cukru CAstello
2 lyžice bieleho vínneho octu Acentino
1 malá hrsť sušených hrozienok Suntree
100 ml suchého bieleho vína
čerstvá petržlenová vňať
1 väčší fenikel s vňaťou
šťava z 1/2 citróna
1 veľký pomaranč
1 hrsť čerstvej mäty

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube