Konfitovaný králik s olivovou salsou – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
1104

Konfitovanie je starou a veľmi užitočnou metódou na pečenie a konzervovanie mäsa. Pozrite sa, ako týmto spôsobm ideálne upečie králik a akú prílohu k nemu pripraviť.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/konfitovany-kralik-s-olivovou-salsou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
600 g králičích dielov
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
čerstvý rozmarín
4 – 5 strúčikov cesnaku
500 g bravčovej masti Pikok
100 g zelených olív bez kôstok Baresa
100 g čiernych olív bez kôstok Baresa
1/2 červenej cibule
2 stopky stopkového zeleru
4 mrkvy
olivový olej Primadonna
1 lyžica červeného vínneho octu Acentino
1 citrón
3 biele reďkovky
zelerová vňať na ozdobu

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube