Adriana Poláková pri príležitosti Halloweenu pripravila úžasnú tortu. A aby pôsobila naozaj strašidelne, pomocou rozpustenej čokolády ju ozdobila pavučinou a pavúkmi – križiakmi.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/halloweenska-torta a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Korpus
250 g hladkej múky Castello
150 g práškového cukru Castello
2 lyžičky kypriaceho prášku do pečiva
2 lyžice kakaa Castello
100 g čokolády Fin Carré (52 % kakaa)
200 ml mlieka Pilos
90 ml rastlinného oleja Promienna
1 vajíčko
Plnka
malinový džem Maribel
250 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
Na ozdobenie
2 bielky
120 g práškového cukru Castello
100 g čokolády na varenie Fin Carré (52 % kakaa)
Navštívte Kuchyňu Lidla – http://kuchynalidla.sk/
Sledujte ponuku – http://lidl.sk
Nájdite nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlslovensko
a už aj na Instagrame – https://instagram.com/lidlsk/
https://www.linkedin.com/company/lidl