Dusený králik s mandľami a hrozienkami – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
1096

Ešte ste nevyskúšali králika? Je najvyšší čas to zmeniť! Máme pre vás overený recept na prípravu totho jemnučkého mäska.Pripravte si ho s bielym vínom, bylinkami, slaninou, hrozienkami a mandľami.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/duseny-kralik-s-mandlami-a-hrozienkami a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
600 g králičích dielov
3 cibule
5 guľôčok nového korenia Mikado
5 guľôčok celého čierneho korenia Kania
5 bobkových listov Mikado
1 a 1/2 mrkvy
50 g zeleru
30 g petržlenu
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
hladká múka
olivový olej Primadonna
4 strúčiky cesnaku
150 ml suchého bieleho vína
čerstvý tymian
čerstvý rozmarín
250 ml králičieho vývaru
50 g sušených hrozienok Belbake
50 ml slivovice Alliance
2 lyžice medu Confeira
čerstvá petržlenová vňať
1 lyžice masla Pilos
100 g anglickej slaniny na plátky Pikok
50 g celých mandlí Belbake
1 francúzska bageta

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube