Dusené bravčové kocky s balsamicom a hubami – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
1703

Ryža s hráškom obohatená o vynikajúcu špargľu – to je výborná príloha k šťavnatým kúskom bravčového mäsa s hubami šitake. Balsamico dodá jedlu výnimočnú chguť a vôňu.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/dusene-bravcove-kocky-s-balsamicom-a-hubami a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 kg bravčových kociek na guláš
olivový olej Primadonna
5 strúčikov cesnaku
3 bobkové listy Mikado
pár guľôčok nového korenia Mikado
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
150 g húb šitake
150 ml balsamica Acentino
1 lyžica trstinového cukru Belbake
1,5 l zeleninového vývaru
2 lyžice masla Pilos
1 lyžica zemiakového škrobu Castello
500 g guľatozrnnej ryže Golden Sun
250 g zelenej špargle
250 g bielej špargle
1 póru (iba bielej časti)
200 g mrazeného hrášku Chira
čerstvá petržlenová vňať
čerstvá bazalka

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube