Pozrite sa, ako Marcel Ihnačák pripravuje bravčové rezne so zemiakmi, volským okom a paradajkovou omáčkou.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/bravcove-rezne-so-zazvorovo-paradajkovou-omackou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
8 bravčových rezňov
kúsok zázvoru nasekaného nadrobno
rastlinný olej Promienna
4 lahôdkové cibuľky
1 štipľavá paprička
1 konzerva krájaných lúpaných paradajok Freshona
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
1 lyžica trstinového cukru
kôra z 1/2 limetky
4 vajcia
800 g zemiakov
2 lyžice masla
1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –