Hľadáte tip na jednoduchý obed, ktorý zachutí Vaším blízkym? Vyskúšajte recept na bravčové frikasé s hubami. Ako prílohu odporúčame varené zemiaky s petržlenovou vňaťou.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/bravcove-frikase-so-sampinonmi a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
600 g bravčových kociek na guláš
olivový olej Primadonna
1 cibuľa
4 strúčiky cesnaku
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
3 – 4 bobkové listy Mikado
1 pór
150 g šampiňónov
4 vetvičky tymianu
100 ml suchého bieleho vína
1 l zeleninového vývaru
1 lyžica hladkej múky Castello
2 lyžice masla
1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate
šťava z 1/2 citróna
800 g zemiakov
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –