Bravčová panenka s prosciuttom a dusenou zeleninou – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
7730

Z bravčovej panenky sa dá vykúzliť nespočetne veľa skvelých jedál, musíte s ňou však zaobchádzať správne. Marcel Ihnačák vám ukáže ako na to! Pripravte si spolu s ním dokonale jemnú bravčovú panenku obalenú v šunke prosciutto s chutnou dusenou zeleninou.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/bravcova-panenka-s-prosciuttom-a-dusenou-zeleninou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
600 g bravčovej panenky
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
bio olivový olej Primadonna
čerstvý tymian
150 g prosciutta Salumeo
2 lyžice masla Pilos
1 cuketa
1 zväzok lahôdkovej cibuľky
1 zväzok reďkovky
100 g mrazených fazuľových strukov Chira
100 g mrazeného hrášku Chira
4 strúčiky cesnaku
150 ml suchého bieleho vína
100 – 200 ml zeleninového vývaru
100 g mladého špenátu
1 hrsť čerstvej bazalky
syr grana padano Lovilio (na posypanie)

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube