Husacie prsia so zemiakovou terinou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
2757

Pečené husacie prsia sú jemné a zároveň šťavnaté. Podávajte ich s restovaným kelom s červenou cibuľkou a hroznom. Ako prílohu pripravte zemiakovú terinu.

Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/husacie-prsia-s-hroznom-a-zemiakovou-terinou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu! 

NÁKUPNÝ ZOZNAM
2 husacie prsia s kožou
300 g uvarených zemiakov
100 g uvarenej zeleniny (mrkva, zeler, petržlen)
200 g slaniny na plátky Dulano
150 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
4 vajcia
morská soľ v mlynčeku Kania
rastlinný olej Promienna
čierne korenie v mlynčeku Kania
1 červená cibuľa
200 g uvareného kelu
200 g bieleho a červeného hrozna

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube