Za zvukov kvapiek rosy sa ponorte do vône ihličia. Vašimi sprievodcami budú zlatisté chute jesene. Čaj sa tu stretáva s grilovanými jablkami a čerstvou rozmarínovou dochuťou borovice – dokonalý drink pre milovníkov horúceho zázvoru.
Ingrediencie:
- 40 ml TATRATEA 62 % FOREST FRUIT
- 20 ml sirupu z medu a borovicového ihličia (med, voda, ihličie)
- 30 ml pyré z grilovaných jabĺk a hrušiek
- Čerstvá šťava z polovice citróna
- Zázvorové pivo alebo hruškový mušt alebo cider
- Zázvor na ozdobu
Recept na Forest glade
- Vyrobíme sirup z borovicového ihličia: Vo vode 5 minút povaríme ihličie. Následne zmiešame s medom v pomere 2:1 (med : voda).
- Nakrájame jablká a hrušky a orestujeme na panvici. Vložíme do mixéra, zalejeme trochou vody alebo hruškového džúsu a vyrobíme pyré. Do pohára pridáme ľad, zalejeme TATRATEA a sirup.
- Pridáme pyré, premiešame a zalejeme zázvorovým pivom alebo hruškovým muštom. Naservírujeme do pohára a ozdobíme plátkom zázvoru.
TATRATEA HEARTMIX je unikátny projekt, ktorý vzdáva hold umeniu mixológie – ako v barmanstve tak aj hudbe. Spája majstrovstvo svetoznámeho barmana Mariána Bekeho a hudbného génia Jureša Líšku tvoriaceho v rámci projektu Fallgrapp.
Vychutnať si ich môžete v sérii siedmich videí, ktoré sú výsledkom tejto spolupráce.
Comments
comments