AKOSAROBI

ChocoBecher – recept na horúcu čokoládu s Becherovkou

Čo budeme potrebovať na ChocoBecher

5 cl Becherovka
100 g čokoláda (kvalitná 60 – 80% čokoláda minimálne Lindt)
20 cl nízkotučnej smotany (obsah tuku 10-15%)
lyžička cukru (podľa chuti / sladkosti)

Recept na teplý miešaný nápoj ChocoBecher

Čiže Horúca čokoláda s Becherovkou. Horúca čokoláda je sama o sebe účinné antidepresívum, ktoré odháňa všetky chmáry. A čo potom s bylinkovým likérom Becherovkou? Ale pozor – pri príprave tohto teplého alkoholického miešaného nápoja budeme potrebovať naozaj kvalitnú čokoládu. Najlepšie s obsahom 60 až 80%. horúca čokoláda s Becherovkou

  1. V horúcej smotane si rozpustíme čokoládu a pridáme do nej 0,5 dl becherovky
  2. Necháme odstáť deň v chladničke
  3. V parnej lázni si ohrejeme čokoládu pridáme 0,5 dl becherovky

Horúcu čokoládu prelejeme do hrnčeka a podávame

zdroj: youtube.com

Comments

comments