Zapečený baklažán s mletým mäsom a mozzarellou – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
1823

Mleté mäso nám ponúka skutočne veľa možností na prípravu. Vyskúšajte recept Marcela a zapečte ho spolu s baklažánom a mozzarellou.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/zapeceny-baklazan-s-mletym-masom-a-mozzarellou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
600 g mletého mäsa mix XXL
1 cibuľa
4 strúčiky cesnaku
olivový olej Primadonna
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
100 ml suchého bieleho vína
1 konzerva krájaných lúpaných paradajok Freshona
2 baklažány
čerstvá bazalka
250 g mozarelly Lovilio
syr Grana Padano Lovilio

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments