Varené morčacie stehno s restovanou zeleninou – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
2004

Morčacie mäso je veľmi chutné a ešte aj veľmi zdravé. Počas varenia zvýraznite jeho chuť bielym suchým vínom pri servírovaní ho doplňte restovanou zeleninou.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/varene-morcacie-stehno-s-restovanou-zeleninou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 dolné morčacie stehno
2 póry
1 malý zeler
2 veľké mrkvy
2 vetvičky rozmarínu
1 malá hrsť tymianu
1 malá hrsť petržlenovej vňate
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
300 ml suchého bieleho vína
11 strúčikov cesnaku
1 cibuľa
125 g šampiňónov
2 lyžice masla
olivový olej Italiamo
1 veľká hrsť špenátu

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments