Údená krkovička s kelom – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
578

Údená krkovička nemusí byť nuda! Pripravte ju podľa receptu Romana Paulusa.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/udena-krkovicka-s-kelom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
600 g údenej bravčovej krkovičky
2 lyžice kryštálového cukru Castello
1 cibuľa
250 ml suchého bieleho vína Pinot Grigio
1 jablko
štipka mletej škorice Mikado
1 lyžica medu Confeira
1 menší kel
rastlinný olej Promienna
80 g anglickej slaniny na plátky Pikok
4 strúčiky cesnaku
čerstvý rozmarín, tymian alebo šalvia
čierne korenie v mlynčeku Kania
morská soľ v mlynčeku Kania
1 zväzok lahôdkových cibuliek

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments