Tekvica Hokkaido s koreňovou zeleninou a mletým mäsom – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
700

Tekvica, koreňová zelenina a aromatické koreniny sú základom dobrého zeleninového ragú! A najlepšie bude chutiť s bravčovými guľôčkami pripravenými na pare.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/tekvica-hokkaido-s-korenovou-zeleninou-a-mletym-masom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
rastlinný olej Vida D´or
1 stredne veľká červená cibuľa
4 strúčiky cesnaku
2 lyžice zázvoru
1 štipľavá paprička
200 g koreňovej zeleniny (mrkva, zeler, petržlen)
šťava a kôra z 1 pomaranča
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
1 lyžička mletej škorice Mikado
2 lyžice karí Mikado
400 g krájaných lúpaných paradajok Freshona
300 ml bravčového vývaru
400 g tekvice Hokkaido
čerstvá petržlenová vňať
600 g mletého bravčového mäsa
sušené oregano Mikado
1 vajíčko
1 lyžica sladkej mletej papriky Mikado
strúhanka Castello (podľa potreby)

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments