Tapas s morskými plodmi – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
1951

Príprava morských plodov nie je vôbec náročná! Presvedčí vás o tom aj Marcel Ihnačák v nasledujúcom videorecepte.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/tapas-s-morskymi-plodmi a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
400 g celých uvarených kreviet
400 g mušlí s provensálskou omáčkou
300 g delaktózovanej kyslej smotany Pilos (20%)
1 lyžička nastrúhaného zázvoru
1 lyžica medu Confeira
2 citróny
1 hrsť čerstvých byliniek (mäta, bazalka, petržlenová vňať) + zopár lístkov na ozdobu
½ štipľavej papričky
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
2 francúzske bagety
olivový olej Primadonna
2 strúčiky cesnaku
250 g majonézy Mikado
štipka štipľavej mletej papriky Mikado
štipka karí korenia Mikado
½ hrste čerstvej petržlenovej vňate

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube