Kakaový korpus, hustý smotanový krém, kyslasté višne a čokoláda. Pripravte si túto vynikajúcu tortu spolu s Adrianou Polákovou.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/smotanovo-visnova-torta a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Korpus
4 vajíčka
130 g kryštálového cukru Castello
65 g hladkej múky Castello
30 g kakaa Castello
1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva
50 ml roztopeného masla
Krém
250 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
200 g kyslej smotany Pilos (18%)
2 vanilínové cukry Belbake
Ešte budeme potrebovať
4 lyžice amaretta Armilar
1 pohár (asi 350 g) odkôstkovaných zaváraných višní Harvin
nastrúhaná čokoláda Belbake na dozdobenie
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –