AKOSAROBI

Pikantné kuracie štvrte s cherry paradajkami a feniklom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

Vyskúšajte pikanté kuracie stehná pečené s feniklom a paradajkami, podávané s jazmínovou ryžou.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/pikantne-kuracie-stvrte-s-cherry-paradajkami-a-feniklom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
4 kuracie štvrte
2 lyžice medu Confeira
1 citrón
čierne korenie v mlynčeku Kania
morská soľ v mlynčeku Kania
1 štipľavá paprička
1 hrsť čerstvej mäty
2 fenikle
250 g cherry paradajok
olivový olej Primadonna
150 ml suchého bieleho vína
1 lyžica masla
500 g jazmínovej ryže Golden Sun
zväzok lahôdkovej cibuľky (iba zelená časť)

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments