Pečený králik so sušenou šunkou – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
2184

Vyskúšajte recept na šťavnatého pečeného králika so zemiakmi, cherry paradajkami a bielym vínom.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/peceny-kralik-so-susenou-sunkou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 celý králik
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
olivový olej Primadonna
čerstvý rozmarín
7 strúčikov cesnaku
1 pór (iba biela časť)
300 g zemiakov
200 g cherry paradajok
100 g šunky sušenej vzduchom Dulano
200 ml suchého bieleho vína
300 ml zeleninového vývaru
čerstvá petržlenová vňať

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments