Počas silvestrovskej zábavy nemôžu na stole chýbať chutné jedlá! Pripravte si spolu s Marcelom bravčové rezne plnené slaninou, špenátom, polooštiepkom a k nim pečené zemiaky.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/pecene-zemiaky-s-plnenymi-bravcovymi-reznami a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
600 g zemiakov
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
mletá sladká paprika Mikado
celá rasca Mikado
4 strúčiky cesnaku
olivový olej Primadonna
4 bravčové rezne
100 g neúdeného polooštiepka Bluedino
1 hrsť mladého špenátu
1 štipľavá paprička
8 plátkov slaniny Dulano
1 lyžica masla Pilos
–