Pečené zemiaky s pikantnou bravčovou krkovičkou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
1102

Vyskúšajte pečenú krkovičku v pikantnej marináde podľa receptu Romana Paulusa. Ako príloha sa výborne hodia pečené zemiakmi a restovaný baklažán. Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/pecene-zemiaky-s-pikantnou-bravcovou-krkovickou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 kg bravčovej krkovičky bez kosti, v celku
150 g ostrého kečupu Mikado
4 strúčiky cesnaku
30 g zázvoru
1 lyžička sladkej mletej papriky Mikado
1 štipľavá paprička
2 lyžice sójovej omáčky Mikado
2 lyžice medu Marlene
čierne korenie v mlynčeku Kania
morská soľ v mlynčeku Kania
Príloha
400 g zemiakov
olivový olej Primadonna
1 menší baklažán
čerstvá petržlenová vňať

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments