Pečené morčacie prsia na ružovom víne – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
2099

Hľadáte recept na nedeľný obed? Vyskúšajte tip Marcela Ihnačáka na šťavnaté morčacie prsia pečené na ružovom víne s restovanými zemiakmi so slaninkou!
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/pecene-morcacie-prsia-na-ruzovom-vine a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
850 g morčacích pŕs vcelku
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
olivový olej Biotrend
1 cibuľa
2 mrkvy
1/2 zeleru
8 strúčikov cesnaku
4 bobkové listy Mikado
200 ml suchého ružového vína
1 konzerva krájaných lúpaných paradajok Freshona
800 g zemiakov
100 g slaniny vcelku Baroni
čerstvý rozmarín
70 g masla

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments