AKOSAROBI

Pečené kuracie stehná s karfiolom a zemiakmi – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

Nedáte dopustiť na klasický spôsob prípravy kuracích stehien? Ani my! Najlepšie budú chutiť, ak ich pred pečením ponoríte do vynikajúcej marinády. Chuť bude výraznejšia.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/pecene-kuracie-stehna-s-karfiolom-a-zemiakmi a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
4 kuracie stehná
1 lyžica hrubozrnnej horčice Duc De Couer
1/2 lyžičky mletej štipľavej papriky Mikado
1 lyžička mletej sladkej papriky Kania
1 lyžička rasce Kania
bio olivový olej Primadonna
4 strúčiky cesnaku
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
1/2 veľkého karfiolu
1 kg zemiakov
2 červené cibule
čerstvý tymian
1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments