Mandľová torta s mascarpone – Veronika Bušová – recepty kuchynalidla.sk

0
2870

Vyskúšajte taliansku mandľovú tortu caprese v netradičnej verzii od cukrárky Veroniky Bušovej – s bielou čokoládou a pomarančmi. Zamilujete sa do nej! Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/mandlova-torta-s-mascarpone a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
Korpus
3 vajíčka
80 g trstinového cukru Belbake
200 g bielej čokolády Fin Carré
30 g masla Pilos
šťava z 1 pomaranča
100 g mletých mandlí Belbake
30 g vanilkového pudingového prášku
8 g kypriaceho prášku
3 g soli Castello
kôra z 3 pomarančov
Krém
150 g mascarpone Lovilio
200 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
40 g medu Confeira
Medový plást
42 g medu Confeira
100 g kryštálového cukru Castello
5 g sódy bikarbóny
Na ozdobenie
3 pomaranče
50 g medu Confeira

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments