Losos údený teplým dymom s horčicovou omáčkou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
861

Pripravte si domáceho údeného lososa s grilovanou bagetou, horčicovou omáčkou a listovým šalátom podľa nášho receptu.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/losos-udeny-teplym-dymom-s-horcicovou-omackou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
400 g čerstvého lososa
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
2 lyžice hrubozrnnej horčice Duc de Coeur
2 lyžice dijonskej horčice Duc de Coeur
1 hrsť čerstvého kôpru
rastlinný olej Promienna
2 bagety s bylinkovým maslom Devito
2 lyžice medu Marlene
pár kvapiek citrónovej šťavy
200 g listového šalátu (rukola, poľníček, insalatina)
1 lyžica balsamica Acentino
1 lyžica olivového oleja Primadonna

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments