Losos s chrumkavou krustou a špenátom – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
853

Vyskúšajte lososa zapečeného pod krustou z holandskej omáčky, podávaného so špenátom a domácimi sušenými paradajkami.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/losos-s-chrumkavou-krustou-a-spenatom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g čerstvého lososa
12 cherry paradajok
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
olivový olej Primadonna
200 g toastového chleba Rivercote
50 ml suchého bieleho vína
3 guľôčky celého čierneho korenia Mikado
2 bobkové listy Mikado
1 a 1/2 cibule
2 žĺtky
100 ml prepusteného masla
šťava z 1/2 citróna
čerstvé bylinky – petržlenová vňať, pažítka, bazalka
rastlinný olej Promienna
2 strúčiky cesnaku
400 g čerstvého špenátu
100 g kešu orieškov Alesto

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments