AKOSAROBI

Kuracie stehná s hubami, hráškom a krémovou omáčkou – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

Z kuracieho mäsa môžete vyčarovať množstvo skvelých receptov. Vyskúšajte tip Marcela Ihnačáka na kuracie stehná s krémovou omáčkou a hubami šitake.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/kuracie-stehna-s-hubami-hraskom-a-kremovou-omackou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 kg kuracích stehien
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
hladká múka (na obalenie)
olivový olej Primadonna
1 cibuľa
4 strúčiky cesnaku
200 g húb šitake
150 ml suchého bieleho vína
1 l teplého zeleninového alebo kuracieho vývaru
100 g mrazeného hrášku Chira
100 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
1 kg chladených špeclí Combino
2 – 3 lyžice masla
1 zväzok lahôdkovej cibuľky

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments