AKOSAROBI

Kurací perkelt so smotanou a haluškami – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

Kurací perkelt so smotanou patrí medzi domáce klasiky. Pripravte si ho aj vy doma podľa skvelého receptu Marcela Ihnačáka.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/kuraci-perkelt-so-smotanou-a-haluskami a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 kurča
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
hladká múka Castello
olivový olej Primadonna
1 cibuľa
5 – 6 strúčikov cesnaku
1 lyžica sladkej mletej papriky Mikado
1 lyžička karí korenia Mikado
3 bobkové listy Mikado
nové korenie Mikado
celé čierne korenie Mikado
150 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
1 hrsť nasekaných čerstvých byliniek (petržlenová vňať, pažítka, bazalka)
2 vajíčka
1 lyžica masla Pilos

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments