Králičie rezníky v bylinkovej strúhanke – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
547

Obávate sa, že králičie mäso je na prípravu náročné? Omyl! Pozrite si jednoduchý a overený recept na šťavnatého králika v chrumkavej bylinkovej strúhanke.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/kralicie-rezniky-v-bylinkovej-struhanke a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 celý králik
100 ml kyslej smotany Pilos (16%)
4 strúčiky cesnaku
1 lyžica mletej sladkej papriky Kania
čerstvá petržlenová vňať
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
toastového chleba Rivercote
hladkú múku Castello na obaľovanie
2 vajcia
50 ml rastlinného oleja Promienna
100 g anglickej slaniny Pikok (plátky)
80 g zemiakov
1 lyžica dijonskej horčice Duc de Coeur
100 ml hydinového vývaru
ocot Pagusa podľa chuti
250 g poľníčka
1 lahôdková cibuľka
250 g cherry paradajok

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments