AKOSAROBI

Kelové listy plnené mletým mäsom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

Pripravte si kelové listy plnené zmesou z mletého mäsa zapečené v paradajkovej omáčke. Podávajte s uvarenou ryžou basmati.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/kelove-listy-plnene-mletym-masom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
600 g mletého mäsa mix
bio olivový olej Primadonna
2 cibule
6 strúčikov cesnaku
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
čerstvý tymian
150 ml suchého bieleho vína
2 konzervy krájaných lúpaných paradajok Freshona
300 ml zeleninového vývaru alebo vody
1 mrkva
2 stopky stopkového zeleru
80 g syra grana padano Lovilio
5 – 6 kelových listov
500 g ryže basmati Golden Sun
čerstvá petržlenová vňať

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments