AKOSAROBI

Kapor s bylinkovou strúhankou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

Vyprážaný kapor v strúhanke ochutenej petržlenovou vňaťou a čerstvým tymianom. Inšpirujte sa naším receptom na výbornú rybu!
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/kapor-s-bylinkovou-struhankou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g filiet z kapra
200 g toastového chleba Rivercote alebo strúhanky Castello
1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate
3 vetvičky čerstvého tymianu
soľ Castello
150 g hladkej múky Castello
2 vajcia
slnečnicový olej Promienna
maslo
1 citrón

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments