Jemné kačacie paté – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
1009

Jemná nátierka z kačacieho mäska chutí najlepšie na krajci opečeného chleba. Pozrite sa, ako ho pripravuje Marcel Ihnačák.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/jemne-kacacie-pate a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 kačica
2 mrkvy
2 cibule
1/2 zväzku stopkového zeleru
3–4 bobkové listy Mikado
niekoľko guľôčok celého čierneho korenia Kania
6 strúčikov cesnaku
morská soľ v mlynčeku Kania
2 pomaranče
1 hrsť čerstvej mäty
čierne korenie v mlynčeku Kania
200 ml kačacieho vývaru
150 g masla
olivový olej Italiamo
biely chlieb
100 g rukoly
1 citrón

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments