Hrachová kaša s hovädzou roštenkou na víne

0
1980

Vyskúšajte recept šéfkuchára Romana Paulusa na závitky z roštenky plnené koreňovou zeleninou a ako prílohu hrachovú kašu.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/hrachova-kasa-s-hovadzou-rostenkou-na-vine a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!“

NÁKUPNÝ ZOZNAM
Roštenka
4 plátky roštenky
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
4 lyžičky dijonskej horčice Duc De Coeur
300 g koreňovej zeleniny (mrkva, zeler, petržlen)
rastlinný olej Promienna
1 stredne veľká cibuľa
2 lyžice paradajkového pretlaku Mikado
300 ml suchého červeného vína
5 bobkových listov Mikado
10 guľôčok nového korenia Mikado
10 guľôčok čierneho korenia Mikado
400 ml silného hovädzieho vývaru
1 lyžica masla Pilos
čerstvá petržlenová vňať na ozdobu
Hrachová kaša
olivový olej Primadonna
100 g koreňovej zeleniny (mrkva, zeler, petržlen)
1 cibuľa
5 strúčikov cesnaku
100 g žltého lúpaného hrachu Cornfarm (namočeného asi 1 hodinu)
1 l hydinového vývaru
kôra z 1 citróna

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments