Grilovaný steak zo sviečkovice s hubovým ragú a zemiakmi

0
2172

Pripravte si pre zmneu hovädzie mäso. Grilovaný hovädzí steak s hustou hubovou omáčkou zo šampiňónov a hlivy podávajte s chrumkavými opekanými zemiakmi.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/grilovany-steak-zo-svieckovice-s-hubovym-ragu-a-zemiakmi a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
4 steaky z hovädzej sviečkovice Deluxe
1 cibuľa
6 strúčikov cesnaku
olivový olej Primadonna
200 g hlivy ustricovej
200 g šampiňónov
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
150 ml suchého bieleho vína
200 ml vývaru
80 g masla
50 g syra Grana Padano Lovilio
šťava z 1/2 citróna
čerstvá petržlenová vňať
800 g zemiakov
1 vetvička čerstvého rozmarínu

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments