Grilovaný steak s balsamicovým vinaigrettom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
715

Vyskúšajte tip Marcela Ihnačáka na vynikajúci steak z hovädzej sviečkovice podávaný na teplom šaláte z fazuľových strukov, paradajok a hlivy.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/grilovany-steak-s-balsamicovym-vinaigrettom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
300 g hovädzej sviečkovice Deluxe
olivový olej Primadonna
čierne korenie v mlynčeku Kania
morská soľ v mlynčeku Kania
1 lyžica masla
4 strúčiky cesnaku
čerstvý rozmarín
čerstvý tymian
1 lyžička dij onskej horčice Duc De Coeur
50 ml balsamica Acentino
štipka kryštálového cukru Castello
100 g cherry paradajok
100 g hlivy ustricovej
200 g mrazených fazuľových strukov Chira

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments