Dusený losos so špenátom, zemiakmi a paradajkami – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
1213

Hľadáte recept na chutné a jednoduché jedlo, ktoré bude hotové za 30 minút? Pripravte lososa duseného v paradajkovej omáčke s chrumkavou bagetkou.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/duseny-losos-so-spenatom-zemiakmi-a-paradajkami a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
400 g čerstvého lososa
1 cibuľa
5 strúčikov cesnaku
olivový olej Primadonna
1 štipľavá paprička
200 g zemiakov
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
400 g krájaných lúpaných paradajok Nostia
150 ml suchého bieleho vína
asi 800 ml vývaru (rybací alebo zeleninový)
2 veľké hrste čerstvého mladého špenátu
šťava z 1/2 citróna
2 biele bagety

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments