Dusené morčacie stehná s vínovou omáčkou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
1301

Neviete ako vykostiť morčacie stenhá. My vás to naučíme! Podávajte ich v aromatickej vínovej omáčke s pečenými zemiakmi.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/dusene-morcacie-stehna-s-vinovou-omackou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
4 dolné morčacie stehná
soľ Castello
čierne korenie v mlynčeku Kania
50 ml olivového oleja Italiamo
300 g koreňovej zeleniny (mrkva, zeler, petržlen)
100 g cibule
4 strúčiky cesnaku
2 lyžice paradajkového pretlaku Mikado
500 ml suchého červeného vína Bordeaux
5 guľôčok celého čierneho korenia Kania
5 guľôčok nového korenia Mikado
3 bobkové listy Mikado
2 vetvičky rozmarínu
2 vetvičky tymianu
asi 1 l morčacieho vývaru
francúzske maslo (1 lyžica zmäknutého masla
vymiešaná s 1 lyžicou hladkej múky)
kôra z 1 citróna
kôra z 1 pomaranča
1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments