Dobošová torta – Veronika Bušová – recepty kuchynalidla.sk

0
1486

Kombinácii vláčneho korpusu s poctivým čokoládovo-maslovým krémom neodolá takmer nik. Ak aj vy patríte k fanúšikom Dobošovej torty – určite vyskúšajte recept Veroniky Bušovej!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/dobosova-torta a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
Korpus
8 žĺtkov
200 g kryštálového cukru Castello
10 bielkov
150 g kyslej smotany Pilos (18%)
200 g hladkej múky Castello
Krém
3 žĺtky
1 vajíčko
200 g kryštálového cukru Castello
70 ml vody
300 g masla Pilos
300 g horkej čokolády J.D.Gross (70 % kakaa)
50 g holandského kakaa Castello
Sirup
50 ml vody
50 g kryštálového cukru Castello
20 ml tuzemáku Alliance
Karamel
100 g kryštálového cukru Castello

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments