AKOSAROBI

Cremeschnitt – pudingová torta z lístkového cesta – Veronika Bušová – recepty kuchynalidla.sk

Pokojne si pripravte všetky ingrediencie a vykúzlite doma tento sladký zázrak. Najbližší nebudú veriť, že cremeschnitt ste nekúpili v prvotriednej cukrárni.

Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/cremeschnitt—pudingova-torta-z-listkoveho-cesta a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

—————
NÁKUPNÝ ZOZNAM

Domáce lístkové cesto:
• 300 g polohrubej múky Castello
• 200 g hladkej múky Castello
• 2 lyžičky soli Castello
• 450 g masla Pilos
• 140 ml studenej vody

Krém:
• 2 plátky želatíny Castello
• 300 ml mlieka Pilos
• 100 g kryštálového cukru Castello
• 1 vanilkový struk Belbake
• 3 žĺtky
• 20 g Zlatý klas
• 360 ml smotany na šľahanie Pilos (30%)

Ešte budeme potrebovať:
• 140 g medu Maribel
• práškový cukor Castello

—————

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments