Bravčové ragú s pikantnou klobásou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
752

K bravčovému mäsu sa výborne hodí červené víno a pikantná klobása. Vyskúšajte náš recept na lahodné dusené bravčové podávané s opečenými zemiakmi.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/bravcove-ragu-s-pikantnou-klobasou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
500 g bravčových kociek na guláš
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
hladká muka Castello
olivový olej Biotrend
100 g maďarskej klobásy Pikok
1/2 cibule
4 strúčiky cesnaku
100 g mrkvy
100 g zeleru
5 bobkových listov Mikado
čerstvý rozmarín
100 g krájaných lúpaných paradajok Freshona
200 ml suchého červeného vína
500 ml bravčového vývaru
čerstvá petržlenová vňať
8 zemiakov

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments