Pripravte si chutné a sýte jedlo z bravčových kociek a zeleniny podľa šéfkuchára Romana Paulusa.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/bravcove-ragu-s-paprikou-a-olivami a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g bravčových kociek na guláš
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
2 lyžice hladkej múky
rastlinný olej Promienna
1 cibuľa
4 strúčiky cesnaku
olivový olej Primadonna
300 ml bravčového vývaru
5 bobkových listov
čerstvý tymian
4 lyžice paradajkového pretlaku Mikado
1 konzerva krájaných lúpaných paradajok Freshona
3 papriky (červená, žltá zelená)
1 červená cibuľa
100 g čiernych olív bez kôstok Baresa
100 g zemiakov
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –