AKOSAROBI

Bravčové karé so Schwarzwaldskou šunkou a šošovicou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

Skvelý recept na dusenú šošovicu s koreňovou zeleninou servírovanú so šťavnatými bravčovými plátkami obalenými v sušenej šunke.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/bravcove-kare-so-schwarzwaldskou-sunkou-a-sosovicou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
8 plátkov Schwarzwaldskej šunky Dulano Selection
100 g koreňovej zeleniny (mrkva, zeler, petržlen)
1 malá cibuľa
olivový olej Primadonna
asi 50 ml balsamica Acentino
100 g šošovice Cornfarm (na noc namočíme do studenej vody)
300 ml hydinového vývaru
1 lyžica masla
1 lyžica hladkej múky Castello
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
1 citrón
asi 10 lístkov čerstvej mäty
8 plátkov bravčového karé
asi 16 lístkov šalvie

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments