Bravčové karé s karamelizovanými jablkami a pečenou kapustou – Roman Paulus -recepty kuchynalidla.sk

0
992

Opečte dozlatista jemné bravčové karé a podávajte ho s pečenou kapustou. Jedlo kombinujte so sladkou chuťou karamelizovaných jabĺk a hrozienok. Prekvapte svojich najbližších skvelým obedom!
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/bravcove-kare-s-karamelizovanymi-jablkami-a-pecenou-kapustou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
8 plátkov bravčového karé
600 g bielej hlávkovej kapusty
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
trochu celej rasce Kania
4 bobkové listy Mikado
4 strúčiky cesnaku
olivový olej Italiamo
asi 200 ml vývaru
2 jablká
50 g trstinového cukru
50 ml suchého bieleho vína
1 hrsť sušených hrozienok Suntree
rastlinný olej Promienna
1 lyžica masla

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments