Pečená krkovička s domácim lečom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
2706

Pečená bravčovina podávaná na chrumkavých bruschettách spolu s domácim lečom je výborným nápadom na sýty obed. Vyskúšajte recept Marcela Ihnačáka.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/pecena-krkovicka-s-domacim-lecom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 kg bravčovej krkovičky bez kosti vcelku
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
1 lyžica bravčovej masti Pikok
čerstvý rozmarín
150 ml suchého bieleho vína
3 papriky (1 červenú, 1 zelenú, 1 žltú)
1 cibuľa
1 cuketa
7 strúčikov cesnaku
bio olivový olej Primadonna
1 lyžica paradajkového pretlaku Mikado
1 konzerva krájaných lúpaných paradajok Freshona
1 pšenično-ražný chlieb
1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube